Vianočná škola pohybu a zábavy

Toľko výkrikov, spontánnej radosti, prejavenej spokojnosti a smiechu ešte na škole nebolo…

Posledný vyučovací deň tohto roka sa niesol v atmosfére neformálneho, ale aktívneho učenia sa v oblasti zdravého životného štýlu. V spolupráci s agentúrou CREATIVO PRO Bratislava a OD Kaufland sme deťom pripravili krásny vianočný dar.

Zdravý, pohodový, zábavný, hravý, emocionálny, trochu hlučný ale originálny…
Čakali na nich rôzne pohybové zábavné aktivity a hry podporujúce spoluprácu, odvahu, pohybové zručnosti v telocvični a v cvičebniach, ktoré koordinovalo až 22 hostesiek.

Výživová poradkyňa viedla seminár o zdravej strave doplnený ochutnávkami ovocia a zeleniny. Tímová spolupráca bola viditeľná aj v edukačnom kvíze, spoločenských hrách, tvorivých dielniach, pri kreslení, lepení, vymaľovávaní a prácou s papierovými hrami. Vytiahni si paličku, Hod na cieľ, piškvorky, Ovocný twister, Drevený bowling, Veslovanie, veľké Človeče nehnevaj sa, Postav fľašu, XXX lyže, nácvik stability… to všetko malí i veľkí „pečiatkári“ absolvovali. Ale najviac zábavy bolo pri fotokútiku… veď posúďte!

P.S.
Detská spontánna reflexia bola veľmi potešujúca. Ale za všetkých organizátorov z vedenia školy i agentúry pripájam vyjadrenie p. Janky Trebulovej, výživovej poradkyne:
„Veľká pochvala žiakom za ich prístup k prednáške, ale i k iným aktivitám. Vzorne počúvali, aktívne diskutovali, informovali sa o novinkách z oblasti výživy. Boli úžasní…“