You are currently viewing 1. JÚN – MDD A ČÍRA RADOSŤ (tretiaci, štvrtáci)

1. JÚN – MDD A ČÍRA RADOSŤ (tretiaci, štvrtáci)

ČÍRA RADOSŤ. To bol názov predstavenia, ktoré pre nás zatancovalo Divadlo Štúdio tanca v Banskej Bystrici. Presne na 1. júna, presne na náš sviatok. Tretiaci a štvrtáci našej Trojky nevedeli do čoho idú, ale veľmi sa tešili. V divadle už neboli veľmi dlho. Prísľub trampolín ich všetkých dostal. Tanec a deti – to sa k sebe hodí! Hravé tanečné predstavenie spájajúce profesionalitu medzinárodného umeleckého súboru a spontánnosť najmenších tanečníkov z pohybových kurzov Divadla Štúdio tanca. Po skončení sme odchádzali plní radosti, spokojnosti a zážitkov.

Dorotka G: Je to veľké umenie ako nádherne vedia umelci tancovať do tónov hudby. Viem, že je to ťažké a náročné a o to viac si vážim, že som mohla niečo také zažiť na vystúpení Divadla tanca v BB práve na MDD. Bolo to krásne.

Grétka L: Išli sme do BB do Divadla tanca. Bolo to veľmi zvláštne, ale zároveň veľmi zaujímavé a pekné. Mali tam také kocky, po ktorých skákali a liezli na ne. Striedali sa tam dospeláci aj deti. Mali aj živé puzzle. Potom bola smiešna časť o vlasoch. Po skončení predstavenia sme si to všetko mohli skúsiť.

Kristýna H: V Divadle tanca sme videli deti a dospelých tancujúcich moderný tanec. Svojimi pohybmi vyjadrovali rôzne pocity, situácie, nálady. Viem aké ťažké je nacvičiť tak náročnú choreografiu. Bolo úchvatné pozerať sa na také umelecké dielo.

Ninka M, Paulínka B, Nelka M: Nám sa to páčilo preto, lebo to bolo pre nás originálne. Bol to najlepší darček na Deň detí a radi by sme tam išli ešte raz. Páčilo sa nám aj to, že sme si mohli vyskúšať skákanie na trampolíne.